Fysiotherapie

Vanuit mijn Praktijk voor Fysiotherapie lever ik hoogwaardige fysiotherapie aan de regio Capelle aan den IJssel. Ik onderscheidt mijzelf ten opzichte van mijn collega’s door mij te focussen op daadkracht en kwaliteit.

Jaarlijks gaan zo’n 2,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut, omdat ze klachten hebben van hun ‘bewegingsapparaat’. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een verkeerde beweging of houding of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

Afhankelijk van uw situatie komt u naar de praktijk. Een behandeling duurt ongeveer 25 minuten per keer. Bij de eerste afspraak wordt een zo volledig mogelijk beeld gevormd van uw klachten, aan de hand van onderzoek en vragen stellen.

Behandeling kan bestaan uit:

Een verwijzing voor fysiotherapie van uw huisarts hebt u niet nodig. U kunt zelf bepalen wanneer u een fysiotherapeut raadpleegt. Uw zorgverzekeraar vergoedt – afhankelijk van uw pakket en contractulele voorwaarden- in veel gevallen de behandeling wanneer u de nota’s indient.

Bel 06 49209330 of mail naar: marina@massagepraktijk-debruijn.nl